Three Uros women on lake Titicaca, Peru 22nd February 2008

5 Responses to “Three Uros women on lake Titicaca, Peru”

 1. 1
  Romke:

  Nice picture Harry. I like the framing, especially with the overexposed out-of-focus clouds on the back ground. I see two doggies with floppy ears playfully running after their master. I start to believe that that must be what the women are looking at…

 2. 2
  mc:

  This photo is top notch. The framing, composition, muted colors with the clouds out of focus…really nice!!!!!

 3. 3
  Petra:

  Very nice picture! Like Romke said the framing is very good.

  I\'ve read your book, by the way, a really impressive story.

  Ik ben onder de indruk…

  Petra

 4. 4
  Ineke Oolders:

  Hi Harry,
  Langs deze weg wil ik je graag bedanken voor de geweldig interessante avond die je ons bezorgd hebt bij Foto Club Doesburg, gisteren. Iedereen was erg onder de indruk van je foto\'s. Voor mij was je geen onbekende meer, omdat ik je al ongeveer anderhalf jaar via je website volg. Ik geniet iedere keer weer het meest van je kinderportretten. De jochies op de motoren zijn nog steeds mijn favoriet. Heel veel succes gewenst met je volgende project: de fietstocht Alaska/Zuidpool. Ik kijk uit naar een nieuwe serie foto\'s.
  Groet, Ineke Oolders

 5. 5
  travel:

  Really great artwork indeed!

No EXIF information available.
Three Uros women on lake Titicaca, Peru